CNC-maskiner er computer automatiserede værktøjer. Det er altså håndværktøjer, som er programmeret til at klare nogle forudinstillede opgaver. Det er en meget præcis metode, hvor man først planlægger den produktion, der skal foretages for derefter at programmere computeren til at udføre en given opgave. Nøjagtighed i produktionen er noget af det vigtigste man opnår med CNC-maskiner. Siden CNC blev opfundet i 1940’erne har det været et uundværligt produktionsmiddel i mange forskellige industrivirksomheder. Det er altså et yderst effektivt redskab i den daglige produktion.

Hos Haake CNC Teknik har vi mange års erfaring med produktion, levering og anvendelse af CNC-maskiner. Vores medarbejdere har et bredt kendskab til forskellige CNC-maskiner og kan fortælle dig mere om, hvilke typer maskiner, der passer bedst til dig og dine behov i din virksomhed. Vi tilbyder muligheden for levering af alle typer maskiner efter Deres ønske.

Kontakt os i dag
De er mere end velkommen til at ringe, hvis De har spørgsmål til leveringen af en CNC-maskine. Hvis De har nogle generelle spørgsmål til CNC-teknologien, er De også meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil med glæde svare på alle Deres spørgsmål, og vi giver også gerne gode råd og vejledning omkring brugen af CNC-maskiner. De kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.