levering af CNC-maskiner

Hvis kvaliteten er vigtig, leveres de af Haake CNC Teknik

CNC-maskiner er computerautomatiserede værktøjer. Det er altså håndværktøjer, som er programmeret til at klare nogle forudindstillede opgaver. Det er en meget præcis metode, hvor man først planlægger den produktion, der skal foretages, for derefter at programmere computeren til at udføre den givne opgave. Nøjagtighed i produktionen er noget af det vigtigste, man opnår med CNC-maskiner. Siden CNC blev opfundet i 1940’erne har det været et uundværligt produktionsmiddel i mange forskellige industrivirksomheder. Det er altså et yderst effektivt redskab i den daglige produktion.

 

Hos Haake CNC Teknik har vi mange års erfaring med produktion, levering og anvendelse af CNC-maskiner. Vores medarbejdere har et bredt kendskab til de forskellige CNC-maskiner og kan fortælle dig mere om, hvilke maskiner, der passer bedst til dig og dine behov i din virksomhed. Vi tilbyder muligheden for levering af alle typer maskiner efter dine ønsker.

 

Kontakt os i dag

Du er mere end velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til leveringen af en CNC-maskine. Hvis du har nogle generelle spørgsmål til CNC-teknologien, er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål, og vi giver også gerne gode råd og vejledning omkring brugen af CNC-maskiner. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.

 

Kontakt os med det samme

hCaptcha
Leveret af