CNC-reparation

Hurtig og effektiv reparation af CNC-maskiner

Det kan ske, at CNC-maskiner har brug for en reparation af den ene eller den anden grund. Da maskinerne ofte udgør en stor og central del af produktionen er det selvfølgelig vigtigt, at man kan få repareret sin maskine, og at det kan ske hurtigst muligt. Det garanterer vi, at du kan få hos Haake CNC Teknik. Vores dygtige og kompetente uddannede personale sikrer en grundig og effektiv CNC-reparation. Hvad enten det er computeren, programmeringen, skiverne eller andet, der skal repareres, så har vi uddannet personale, som kan tage sig af problemet og få din maskine op at køre igen på ganske kort tid. Vores nødberedskab er optimeret, så du ikke behøver at frygte for større produktionstab.

 

Retrofitting optimerer dine maskiner

Vi udfører reparation af alle styringer med kompetencepyramiden på Fanuc, Seikos, Yaskawa, Fuji, Heidenhain og Siemens. Desuden udfører vi reparation af maskinen og styring med originale dele af nyeste generation, som er omfattet af garanti. Dette er også kaldet for Retrofitting. Retrofitting forbedrer din virksomheds bundlinje ved at forbedre maskinernes effektivitet, så de samlede udgifter på maskinen mindskes. Vi sikrer, at din maskine hele tiden er up to date og arbejder så omkostningseffektivt som muligt. Samtidig sikrer retrofitting mod utidige nedbrud på maskinen. Det er derfor ofte en god idé at lade os give din maskine et eftersyn, selv om den ved første øjekast fungerer fint.

 

Reparation af elektromotorer

Vores kompetencer omfatter også reparation af elektromotorer. Vi har 25 års erfaring inden for branchen. Læs mere om reparation af elektromotorer her.

 

 

Kontakt os med det samme

Hvis du oplever problemer med dine maskiner, så kontakt os endelig med det samme. Du er også mere end velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til programmering eller driften af dine CNC-maskiner. Vi sørger for at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

hCaptcha
Leveret af