• Vi sikrer Deres produktion igennem serviceaftaler efter Deres ønsker

  • Lovpligtigt eftersyn af håndværktøjer

    – med autorisering af arbejdstilsynet
  • Professionel reparation af CNC-maskiner

CNC-reparation

Hurtig og effektiv reparation af CNC-maskiner
Det kan ske, at CNC-maskiner har brug for en reparation af den ene eller den anden grund. Da maskinerne ofte udgør en stor og central del af produktionen er det selvfølgelig vigtigt, at man kan få repareret sin maskine, og at det kan ske hurtigst muligt. Det garanterer vi, at De kan få hos Haake CNC Teknik. Vores dygtige og kompetente uddannede personale sikrer en grundig og effektiv CNC-reparation. Hvad enten det er computeren, programmeringen, skiverne eller andet, der skal repareres, så har vi uddannet personale, som kan tage sig af problemet og få Deres maskine op at køre igen på ganske kort tid. Vores nødberedskab er optimeret, så De ikke behøver at frygte for større produktionstab.

Retrofitting optimerer Deres maskiner
Vi udfører reparation af alle styringer med kompetencepyramiden på Fanuc, Seikos, Yaskawa, Fuji, Heidenhain og Siemens. Desuden udfører vi reparation af maskinen og styring med originale dele af nyeste generation, som er omfattet af garanti. Dette er også kaldet for Retrofitting. Retrofitting forbedrer Deres bundlinje ved at forbedre maskinernes effektivitet, så de samlede udgifter på maskinen mindskes. Vi sikrer, at Deres maskine hele tiden er up-to-date og arbejder så omkostningseffektivt som muligt. Samtidig sikrer retrofitting mod utidige nedbrud på maskinen. Det er derfor ofte en god idé at lade os give Deres maskine et eftersyn, selv om den egentlig fungerer fint.

Reparation af elektromotorer
Vores kompetencer omfatter også reparation af elektromotorer. Vi har 25 års erfaring inden for branchen. Læs mere om reparation af elektromotorer her.

Kontakt os med det samme
Hvis De oplever problemer med dine maskiner, så kontakt os endelig med det samme. Har De spørgsmål til programmering eller driften af Deres CNC-maskiner, så er De også mere end velkommen til at ringe eller skrive, og så sørger vi for at besvare dine spørgsmål bedst muligt. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.

Haake CNC Teknik

Mobil: 23 72 27 72

CVR-nr.: 26642272